Razvoj web stranica i aplikacija

U ovom odjeljenju IDC-team će Vam pomoći da izradite u potpunosti novu ili da osvježite već zastarjelu web prezentaciju Vaše kompanije. Priznaćete, već odavno se ne može smatrati da je neka kompanija ozbiljna ukoliko nema web prezentaciju. Mi ćemo otići i korak dalje te će Vaša prezentacija biti unikatan primjerak. Svi njeni elementi će biti pažljivo odrađeni u dogovoru sa Vama.

Neke od naših usluga su:


Izrada web stranice

Ukoliko nemate web stranicu ili mislite da je ova koju imate već zastarjela naš tim će Vas oduševiti svojom kreativnošću. Mnogi zadovoljni klijenti širom svijeta su dokaz da je to tako.


Izrada web aplikacije

Ako imate potrebu da svoje desktop aplikacije prebacite na web ili da kreirate novu aplikaciju koja će biti servis na web-u obratite nam se da Vam ponudimo idealno rješenje.


Integrisanje web stranice u CMS

Ponosno Vam predstavljamo IDCms sistem za upravljenje zadržajem koji je nastao u našim laboratorijama. Uz pomoć ovog sistema možete vrlo lako uređivati sadržaj Vaše stranice. Također ga možemo za Vas prilagoditi da Vaše statične web stranice postanu interaktivne.


SEO - Search Engine Optimization

Prilagodićemo Vašu web stranicu po zadnjim kriterijima tražilica tako da će u vrlo kratkom vremenu izbiti u sam vrh rezultata za ključne riječi vaše kompanije. Ipak, ukoliko ne želite naš IDCms, Vašu statičnu web stranicu možemo prebaciti na bilo koji drugi CMS.


Web kampanja

Ukoliko imate neki proizvod, uslugu ili jednostavno želite da promovirate nekog ili nešto možemo Vam ponuditi nekoliko kombiniranih usluga koji će Vas dovesti do vrhunskih rezultata.Proces u razvoju:


Studija izvodljivosti

Ovo je jedan od najvažnijih aspekata razvoja aplikacije. Moraju se precizno identifikovati svi mogući aspekti, kako tehnički tako i finansijski.

Izrada prototipa

U ovoj fazi klijent ima mogućnost da učestvuje u osmišljavanju korisničkog interfejsa i dizajna aplikacije.

Izrada aplikacije

Naš razvojni tim na osnovu prethodnih koraka pristupa izradi.

Testiranje

Proizvod se testira na ekstremne uslove rada kako bi krajnji korisnik dobio što kompletniji proizvod.

Implementacija

Isporuka proizvoda i finalna podešavanja na licu mjesta.

Održavanje

Redovan pregled sistema i dorada proizvoda kako bi krajnji korisnik imao puni ugođaj u radu.